Sport

Iulian Pâtea, DEZAMĂGITOR!!! Informații la zi din sărituri cu schiurile!!!

 

După ce n-a trecut de faza calificărilor la Zakopane, în concursurile contând pentru Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, râșnoveanul Sorin Iulian Pâtea (Dinamo) a repetat „isprava” și în acest week-end, la Sapporo.

Sâmbătă, în calificări, el a terminat pe locul 47, cu o săritură de 98.5 metri pe o trambulină având K 120 m, acumulând 68.4 puncte, pentru ca astăzi să fie ultimul, al 56-lea, având o performanță de doar 86.5 metri – 30.9 puncte.

În etapa de ieri a Cupei Mondiale, slovenii au acaparat podiumul. Peter Prevc a fost primul, fratele său, Domen, a ocupat locul doi, iar Robert Kranjec a primit medalia de bronz.

Duminică, pe primele două locuri s-au situat sportivii norvegieni Anders Fanemel și Johann Andre Forfang, pe trei fiind veteranul nipon Noriaki Kasai.

Peter Prevc conduce în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu 1.224 puncte, urmat de germanul Severin Freund – 855 p și norvegianul Kenneth Gangnes – 738 p.

În același timp, fetele din Cupa Mondială de sărituri cu schiurile și-au dat întâlnire la Oberstdorf. Din păcate, Dana Vasilica Haralambie (AS Săcele) nu a fost înscrisă la acest eveniment, deși acumulase puncte importante în circuitul elitelor.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare