Sport

Iubitori de handbal despre sosirea lui Bogdan Burcea la Corona Brașov

Iubitori de handbal despre sosirea lui Bogdan Burcea la Corona Brașov.

Conducerea SCM Craiova i-a mulțumit ieri antrenorului Bogdan Burcea (foto) pentru perioada petrecută la gruparea din Bănie (8 ani), cu care a cucerit, în 2018, Cupa EHF. El și-a încheiat conturile cu formația olteană după un șir de eșecuri consecutive – Detalii, AICI.

Se știe că antrenorul Bogdan Burcea va veni la Corona Brașov din vară, dacă nu chiar mai repede, aducând cu el și o serie de jucătoare de la SCM Craiova.

Iubitori de handbal despre sosirea lui Bogdan Burcea la Corona Brașov

Pe contul de Facebook al SCM Craiova, fanii olteni i-au urat, în majoritate, succes la noua echipă, dar au fost și voci care i-au criticat activitatea: „De Bogdan Burcea ne bucurăm ca de un Logan.O dată când îl iei și o dată când scapi de el”.

În schimb, pe grupul de Facebook Handbal Liga Națională, comentariile au fost negative:

Articole asemănătoare

„Poți să ai încredere într-un antrenor care pleacă la Craiova luând cu el jucătoare valoroase de la Corona și acum repetă figura invers? M-a dezamăgit prestația lui din ultima perioadă, s-a văzut lipsa de interes. E ra corect față de jucătoare?”;

– „Ce țeapă ia Brașovul cu nenea ăsta…”;

„De râs Burcea ăsta, când vorbește el despre ce a fost la Craiova până în 2018. Calcă în picioare fără menajamente antrenorii Craiovei, uitând că niciodată nu va atinge valoarea unui Sbora, spre exemplu. Ce a făcut el la Craiova în perioada cu care se laudă este munca Marianei Tîrcă. El a furat o echipă întreagă de la Brașov, după ce se polenizase cu una dintre jucătoare. Hal de profesor. Acum se reîntoarce la Brașov…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare