Sport

Italianul arestat pentru trucarea meciului Barcelona B – Eldense, legături cu Brașovul

  • fcbrasov_4.jpg
 

Nobile Capuani, italianul care a fost arestat pentru trucarea meciului Barcelona B – Eldense, câștigat de catalani cu 12-0, a fost aproape de a se implica în fotbalul brașovean.

Gazeta Sporturilor a anunțat că în vara anului trecut, Nobile Capuani a vrut să preia Unirea Tărlungeni. Fostul primar din Tărlungeni, Iosif Kiss, a confirmat acest lucru.

„Era un mincinos. Nu a dat banii. A ajuns la mine printr-un italian stabilit în România. Mereu spunea că vine, vine, eu eram presat. Aici nu se întrevedea că Primăria vrea să țină echipa. Discuția a fost în iulie anul trecut”, a declarat Iosif Kiss pentru sursa citată.

Când a aflat că italianul a fost arestat, Kiss a opinat: „Nu mă miră. Știam că are un club în Spania, mi-a zis că e investitor și la Jumilla. Bine că nu ne-am încurcat noi cu el”.

Altfel, Giovanni Pellegrini (foto 2), reprezentantul Nilor Group, care a fost interesată de achiziționarea FC Brașov, este prieten cu Nobile Capuani. După cum se știe, Pellegrini a fost la sediul clubului și se părea că Nilor o va prelua pe FC Brașov.

Totuși, adevărul este altul, fiind prezentat tot de Gazeta Sporturilor: „Pellegrini s-a dat drept reprezentant al companiei Nilo Group, dar el și patronul de la Nilor, Lorenzo Grassini, s-au cunoscut cu o lună înainte de venirea în România. Interesul lui Nilor era să facă un aeroport la Brașov, nu altceva. Prin clubul de fotbal aveau intrare la autoritățile locale din oraș, era mai simplu să obțină contractul. Oamenii sunt mercenari, nu-i interesează fotbalul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare