Sport

Istvan Kovacs, delegat ÎN PREMIERĂ la un meci din grupele Ligii Campionilor!!! UPDATE. Haţegan arbitrează o nouă partidă de top!!!

 

UPDATE. Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la cealaltă dispută din grupa H a Ligii Campionilor, Juventus Torino – Manchester United, programată miercuri, de la ora 22.00. Arbitrul din Arad va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

****

Iată că arbitrul originar din Carei îl urmează pe Ovidiu Haţegan…

În premieră, Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA să oficieze la centru o partidă din grupele Ligii Campionilor. Este vorba de Valencia – Young Boys Berna, programată miercuri, de la ora 19.55, care contează pentru grupa H din competiţia elitelor.

Potrivit site-ului frf, Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri adiționali au fost desemnați Marius Avram și Horațiu Feșnic, în timp ce al patrulea oficial este Alexandru Cerei.

În acest sezon competițional, Kovacs a mai oficiat la patru confruntări din „Europa League”, dintre care una în faza grupelor, Villarreal – Glasgow Rangers.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare