Sport

ISTORIE. SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ și la WIMBLEDON. Românca a SURCLASAT-O pe Serena Williams

 

Simona Halep este campioană la Wimbledon. În finala încheiată în urmă cu câteva minute, reprezentanta noastră a demolat-o pe Serena Wiliams, 6-2, 6-2, în doar 55 de minute.

Finala feminină de la Wimbledon 2019 a fost una în care Simona Halep a scris o nouă pagină de istorie pentru sportul românesc. 55 de minute, doar atât a durat ultimul act de pe terneul central al „All England Lawn Tennis and Croquet Club”, în care Simona Halep nu i-a lăsat nici o șansă Serenei Williams.

Simona a jucat un tenis de pe o altă planetă. A pornit tare și a reușit să țină ritmul pe toată durata confruntării în care nu și-a cedat niciodată serviciul.

Primele patru game-uri s-au dus rapid. Simona a fost la un nivel fabulos, iar americanca nu a avut răspuns, fiind dominată ca niciodată în carieră. Nici o lovitură câștigătoare nu a reușit Serena în primele 4 game-uri, care au ajuns în contul Simonei, care mai apoi a închis manșa în doar 27 de minute.

Setul secund a început mai echilibrat, însă tot cu Halep jucătoarea mai bună pe teren. Simona a servit fără greșeală și a avut răspuns la orice atac al rivalei, care a ajuns la propriu la exasperare. Până la 2-2 a rezistat Williams, după care toate game-urile s-au dus în contul româncei, care și-a trecut astfel în cont al doilea titlu de Grand Slam al carierei, după Roland Garros 2018.

FOTO: Twitter Wimbledon


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button