Sport

Isăilă, după DERAPAJUL BAHIC al celor 4 dinamoviști!!!…

 

Brașoveanul Daniel Isăilă, selecționerul reprezentativei de fotbal Under 21 a României, a relatat, într-o intervenție telefonică avută la Digi Sport, că le-a comunicat decizia de a-i trimite acasă din cantonament pe cei patru fotbaliști care au consumat băuturi alcoolice în avionul de Spania ieri dimineață, la micul dejun.

„Isă” este dispus să le acorde a doua șansă dinamoviștilor Nedelcearu, Dudea, Patrick Petre și Vlad Olteanu, dar asta depinde doar de ei, „de modul cum vor reacționa și se vor pregăti la echipele lor de club. Trebuie să fie conștienti că acest comportament le va atârna greu în CV. Trebuie să faci multe eforturi pentru a șterge această imagine. Iar la prima abatere, aceste greșeli vor fi readuse în prim-plan”.

Antrenorul a mărturisit că a fost plăcut impresionat pentru că respectivii au conștientizat că au greșit și și-au cerut scuze atât în fața sa, cât și a celorlalți jucători din lot.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Florentin Petre este DISPERAT!!! „Șumi” i-a transmis: „Cine nu bea, nu fumează și nu face pipi în chiuvetă nu e fotbalist”!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare