Sport

Irina Begu o va înfrunta pe Maria Sharapova

 

Irina Begu (locul 57 WTA) o va întâlni în turul întâi al turneului WTA de categorie „International” de la Tianjin pe Maria Sharapova (locul 86 WTA). Conform tragerii la sorţi, cele două nu ar fi trebuit se dueleze, însă acest lucru a fost posibil după ce Caroline Garcia (câştigătoare la Wuhan şi Beijing) s-a retras din competiţie din cauza unei accidentări la coapsa dreapta. După ce Garcia a declarat forfait, Begu a devenit cap de serie numărul nouă. Irina a preluat practic tabloul de simplu al Carolinei, iar în runda inaugurală va da peste Maria Sharapova. De-a lungul timpului, Begu şi Sharapova s-au întâlnit de două ori, de fiecare dată câştigând jucătoarea din Rusia: 6-0, 6-3 pentru Maria în 2012 la Madrid şi 6-4, 6-3 în 2015 la Wimbledon. Partida va fi a doua a zilei de marți de la Tianjin, urmând a începe după ora 8.00, ora României. La dublu, Begu face pereche cu italianca Sara Errani, revenită după o suspendare pentru dopaj, urmând să joace contra chinezoaicelor Xinyu Jiang/Qianhui Tang.

„Tianjin Open” face parte din categoria „Internationalşi are premii totale în valoare de $426.750. Se dispută în perioada 9-15 octombrie, iar suprafaţă este hard. Ultimele trei câştigătoare au fost, în ordine, Shuai Peng (2016), Agnieszka Radwanska (2015) şi Alison Riske (2014).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare