Sport

Ionuț Radu, portarul Naționalei U21: „Acel penalty a fost apărat de toată echipă, de o țară întreagă, nu doar de mine”

 

Ionuț Radu, portarul Naționalei u21 a României, a fost cel care a salvat victoria „tricolorilor” mici în Portugalia, după ce a apărat un penalty în minutul 90+9 (Detalii aici:Victorie mare prentru „tricolorii” mici. Meci nebun în Portugalia).

Goalkeeper-ul de la Genoa a declarat pentru site-ul FRF: „A fost un moment intens, am simțit că timpul stă în loc, dar, cel mai important, am simțit că toți colegii și toți oamenii din staff sunt alături de mine. Am fost eu și adversarul, față în față, dar nu m-am simțit singur. Am fost România și pot spune că acel penalty a fost apărat de toată echipă, de o țară întreagă, nu doar de mine. Am avut un sentiment de mândrie, mândrie că sunt român, o bucurie imensă, dar sunt conștient că nu s-a terminat încă. Mai avem trei meciuri și trebuie să ne calificăm. Suntem neînvinși, merităm să ne calificăm, suntem cei mai buni. Suntem o echipă și luptăm împreună! Și că suntem niște norocoși că avem posibilitatea de a face atâția români fericiți. E timpul nostru, e momentul să ne calificăm și să demonstrăm cine suntem și din ce suntem făcuți! Luptăm pentru noi, luptăm pentru România”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button