Sport

Ionuț Radu, mesaj pe Facebook după eliminarea de la Euro. „Sunt sigur că vom mai trăi astfel de veri, vom lupta și ne vom bucura din nou împreună”

 

Căpitanul Naționalei U21, Ionuț Radu a postat pe Facebook un mesaj după eliminarea „tricolorilor” de la Euro 2019 (detalii aici: EURO U21. Un vis s-a spulberat, o generație s-a născut pentru viitorul fotbalului românesc).

„Nu s-a terminat cum ne-am dorit, am fi vrut mai mult, adică totul pentru că așa suntem noi. Atât s-a putut, din păcate. Eu sunt sigur că vom mai trăi astfel de veri, vom lupta și ne vom bucura din nou împreună.

Cu ce rămânem după acest turneu? Cu mândria că v-am avut alături de noi și că împreună ne-am simțit invincibili. Am privit fiecare adversar în ochi cu mândrie, i-am arătat că nu ne temem, l-am facut să simtă că România e puternică! Am spus la început ca România va uimi la acest turneu. Așa a fost, dar am realizat asta împreună. Atunci cand am simțit că nu mai putem, am primit energie de la voi. Am jucat toate meciurile cu inima! Ne-ați facut sa ne simțim eroi, dar nu știți că fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi.

Un capitol din cartea de istorie s-a încheiat azi, dar urmează altul și apoi altul. Nu ne vom opri aici, vă promitem asta! Suntem România și nu există adversar mai mare decat visul nostru: dorința de a face performanță! Aveți încredere!”, a scris Ionuț Radu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare