Sport

Ionuț Radu, despre BRAȘOV, Istanbul și Mykonos

 

Ionuț Radu reprezintă viitorul pentru postul de portar al Naționalei de fotbal a României.

Goalkeeper-ul care îi aparține lui Internazionale Milano are evoluții excelente la Genoa, echipa unde este împrumutat, dar va reveni în vară pe „Giuseppe Meazza”.

Într-un interviu acordat pentru gsp.ro, Radu a ales Brașovul când a fost întrebat ce oraș din România preferă.

„N-am apucat să le văd pe toate, însă e clar că dintr-un top personal nu pot lipsi Bucureștiul natal, Brașovul și… nu știu, orice localitate din zona Maramureșului”, a spus Radu.

Trecând de granițele României, Radu a punctat: „Am fost recent la Istanbul, mi s-a părut wow! Totuși, nimic nu se compară cu Insula Mykonos, un loc absolut minunat”.

Pus să inventeze un slogan pentru promovarea României, Radu a menționat: „Ca la noi la nimeni! Și în sens pozitiv, și în sens negativ. Serios, mi se pare ideal. Găsești de toate la noi”.

Totodată, Radu a menționat că Messi, actorul Rami Malek și Freddie Mercury sunt personalitățile pe care ar vrea să le întâlnească: „În primul rând, pe fotbalistul meu preferat, Messi. Apoi, pe Rami Malek, un actor care mă fascinează. Dacă pot să aleg și pe unul care nu mai e printre noi, l-aș alege pe Freddie Mercury. Incredibil personaj, voce superbă!”.

Apoi, Radu a săpus că cel mai trist moment din ultima perioadă a carierei lui a fost înfârngerea cu Germania din semifinalele Euro 2019, meci după care a plâns: „Se terminase visul frumos”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare