Sport

Ionuț Negoiță e pe punctul de a vinde clubul Dinamo

 

Finanțatorul „câinilor” ar fi semnat deja un precontract, iar tranzacția se va finaliza dacă se va trece cu bine de auditul financiar, susține Gazeta Sporturilor. 5 milioane de euro ar fi prețul pe care ar fi gata să-l plătească pentru clubul Dinamo un grup de investitori din Marea Britanie.
„Cele două părți au semnat un contract de tip „non-disclosure agreement”, ceea ce obligă atât cumpărătorul, cât și vânzătorul să facă schimb de informații, acte și tot ce implică tranzacția fără implicarea vreunui terț”, notează sursa în cauză. În precontractul semnat de cele două părți există și o clauză prin care Negoiță nu are voie să negocieze în prezent cu altcineva. Totuși, din cele 5 milioane de euro pe care ar urma să le încaseze, Negoiță îi datorează 3,5 milioane de euro fostului proprietar, Nicolae Badea. În prezent, valoarea lotului lui Dinamo este estimată la 13,4 milioane de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button