Sport

Ionuț Chirilă se autopropune antrenor la FCSB

 

Fiul fostului mare jurnalist spune că e convins că poate câștiga titlul și promite că va plăti despăgubiri în valoare de 500.000 de euro dacă-l va rata.

Steaua, cu de trei ori bani mai puțini, poate face de trei ori mai mare performanță! Semnez și garantez! Dacă sunt antrenor la Steaua, garantez cu credit la bancă, cu credit colateral de 500.000 de euro, că iau titlul. Dacă îmi dă echipă, fac credit colateral la o bancă. Dacă pierd titlul, Gigi poate sa-mi ia banii, iar eu îi restitui toate salariile. Eu aș spune-„Vreau să joc 4-4-2, să trec în 3-5-2, după aceea în 4-2-3-1 și în 4-5-1”’. De ce? Nu poți împotriva Voluntariului cum joci contra Craiovei și nu poți juca împotriva CFR-ului cum joci cu Dinamo. Steaua trebuie să devină o echipă polivalentă, la care poți schimba din mers sistemul de joc“, a spus Chirilă la Gsp Live.

Ionuț Chirilă este liber de contract, iar în carieră a pregătit formații precum Jiul, UTA, Concordia Chiajna, Poli Iași și ASA Târgu Mureș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button