Sport

Ionel Ganea: „Mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol. Lewandowski ne-a cam violat”

 

Reacțiile după înfrângerea suferită de România în Polonia continuă, extrem de vehement fiind și fostul „tricolor” Ionel Ganea.

„Naţionala a dezămăgit pe toată lumea în meciul de la Varşovia. Era un meci extrem de important. Azi mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol. Lewandowski ne-a cam violat. E foarte trist. Fotbalişti uriaşi ca Maradona, Caniggia sau alţii care au jucat împotriva noastră nu ne-au marcat atâtea goluri cât ne-a marcat Lewandowski. Cum, un fost ziarist, să vii tu să faci totul la echipa naţională? N-am nimic cu nimeni, dar nu e normal. Ai făcut o şcoală, dar n-ai dat cu piciorul în minge. Şi Badea… pe cine a antrenat el? Burleanu are o singură vină, că a adus oameni care nu se pricep. Daum e doar de faţadă aşa. Vorbeşte frumos, e civilizat, dar e depăşit. Se vede. Jucăm ceva? Mai există în lumea fotbalului aşa ceva? Să stai pe bară 3 ani şi să n-ai nici o treabă cu echipele naţionale şi pe urmă să fii adus. Din păcate, nu a fost doar o alegere proastă, ci foarte proastă. Degeaba aduci un antrenor străin, că nu cunoaşte fotbalul românesc. Cine să fie noul selecţioner? Întrebaţi-l pe Vochin. Dacă îl pune pe Badea ar trebui să ieşim toţi în stradă, să-i dăm şuturi în fund până la Piteşti”, a declarat Ganea la ProSport LIVE.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button