Sport

Ion Țiriac, mesaj pentru Simona Halep legat de participarea la JO Paris 2024

Ion Țiriac, mesaj pentru Simona Halep legat de participarea la JO Paris 2024

Ion Ţiriac a spus că Simona Halep ar putea primi un wildcard la Jocurile Olimpice Paris 2024. Ar fi o compensaţie după ce a suferit fără vină în cazul de dopaj, scrie gandul. Simona Halep a mai fost la Jocurile Olimpice, la ediția din 2012, dar pierdut în primele tururi atât la simplu, cât și la dublu.

Ar fi frumos ca Simona să primească acel wildcard ca şi compensaţie pentru ce a suferit fără vină atâta timp. Nu sunt convins că o să-l primească, deşi îi doresc asta, pentru că sunt mulţi la 15, 16, 17, 18 ani care sunt afirmaţi, dar nu au făcut limitele (condiţiile impuse pentru calificarea la JO) pentru că nu au avut posibilitatea”, a declarat Ion Ţiriac. Omul de afaceri a mai anunțat:

Trebuie să fim atenţi puţin şi cu Simona Halep, pentru că sunt mulţi care vorbesc degeaba. După doi ani de pauză, ca să revii îţi trebuie alţi doi ani. Poate că Simona are aceşti doi ani, dar cât moral trebuie să aibă ea ca să ia o bătaie de la o junioară de 15 ani sau să piardă în primul tur aici, în primul tur şi acolo, şi în turul doi dincolo şi în turul 3 în partea cealaltă. Cine are acest moral? Ea e câştigătoare de Wimbledon şi numărul 1 mondial atâtea săptămâni. Deci Simona dacă are răbdare şi îi place ce face, da… dacă nu… Pentru că profesioniştii în tenis nu sunt mineri. Nu, au o meserie pe care o fac cu plăcere, de plăcere şi aşa trebuie trataţi”.

Miliardarul a vorbit și despre șansele tricolorilor de a câștiga medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Se spune de 10 medalii la Jocurile Olimpice, dar eu sunt mulţumit cu 8. Popovici, sigur că poate, întrebarea este în ce formă va fi. Dar să o întrebăm pe Potec ce a făcut, că a câştigat aurul nu la proba ei, iar la proba ei a ieşit a patra. Pentru că aşa este, te pregăteşti patru ani pentru 10 secunde la 100 de metri, iar în dimineaţa aia te doare stomacul şi ai terminat patru ani de muncă. Eu m-am pregătit patru ani şi la 20 de ani, cu 3 zile înainte să plecăm la Olimpiadă am boicotat-o. Aia a fost ruina vieţii mele. Eu pot să scriu trei romane cu viaţa de sportiv”, a mai spus Țiriac.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare