Sport

Ion Țiriac i-a luat APĂRAREA Simonei Halep!!! Sportul a devenit o AFACERE!!!

 

Omul de afaceri născut în Brașov îi ține partea Simonei Halep după ce jucătoarea noastră de tenis a fost eliminată în faza grupelor Turneului Campioanelor de la Singapore.

„Suntem într-o situație utopică. O jucătoare de tenis, care se află între primele 5 din lume, cu tot respectul pentru toți sportivii români, mă refer la orice jucător de fotbal, de handbal, campioni olimpici chiar, dar nici unul dintre aceștia nu stă pe screen-ul ăla nici 5% din cât stă Simona Halep în toată lumea asta. Este un simbol prețios și foarte greu de apărat, este de o mare responsabilitate”, a declarat Ion Țiriac la Digi Sport, punctând că sportul a devenit o afacere: „S-a terminat cu faza «important este să participi»”.

Țiriac a mai relatat, despre fanii români, că nu sunt niciodată mulțumiți cu performanțele reușite de Simona Halep, care a ajuns să câștige 5 milioane de euro pe an.

Pentru Halep, urmează acum o perioadă de pauză, după care va reîncepe pregătirea în vederea noului sezon competițional, primul turneu important la care va participa în 2017 fiind Australian Open.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button