Sport

Ion Țiriac, favorit la șefia Cupei Davis

Ion Țiriac, favorit la șefia Cupei Davis
Ion Țiriac, care a vândut în decembrie 2021 licența turneului de la Madrid (WTA 1000/ATP Masters), ar putea fi numit la conducerea unei alte competiții importante. După ce ITF a reziliat contractul cu agenția Kosmos Tennis pentru organizarea Cupei Davis, presa italiană scrie că Țiriac, „figură vulcanică și extrem de influentă în lumea tenisului”, ar putea deveni șef al competiției pe echipe.
Țiriac a dat dovadă de capacitate organizatorică și viziune de-a lungul anilor. Cu siguranță cunoaște tenisul ca puțini alții, fiind mai întâi un excelent jucător de tenis (mai ales în Cupa Davis) și apoi manager la cel mai înalt nivel, așa că ar putea fi un partener mult mai de încredere decât Kosmos pentru ITF pentru o relansare sau mai degrabă o contrarevoluție. Cu toate acestea, opinia și aprobarea jucătorilor rămâne un factor important, chiar decisiv”, scrie LiveTennis.it.
Și francezii de la We Love Tennis au vorbit despre posibila numire a lui Țiriac la conducerea evenimentului:

„Cu Ion și echipa sa la comenzi, putem chiar spera la o formă de renaștere a bătrânei doamne, ar fi minunat”.

Ion Țiriac, favorit la șefia Cupei Davis. Într-un interviu pentru New York Times, omul de afaceri a criticat formatul introdus de firma lui Gerard Pique:

„Prin schimbarea formatului Cupei Davis au distrus 120 de ani de tradiție. Ar trebui să fie condamnați pe viață pentru ceea ce au făcut. Este o glumă și o rușine. Au distrus o bijuterie a tenisului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Turnător nenorocit. Cine îi lua, prăpăditului, apărarea? Lighioana deviantă cu pseudonim săsesc? MIRĂ PE CAREVA!?

Back to top button