Sport

Ion Moldovan, noul antrenor la Concordia Chiajna

 

Președintele clubului de fotbal Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a declarat, marți seara, că Ion Moldovan, director tehnic în cadrul grupării ilfovene, a fost numit în funcția de antrenor principal în locul lui Vasile Miriuță. „Domnul Ion Moldovan este începând de azi antrenorul principal al echipei noastre. Dânsul era deja în cadrul clubului, ocupa funcția de director tehnic, și sunt sigur că este o soluție și de viitor pentru noi. Contractul dânsului este pe perioadă nedeterminată, pentru că așa era încadrat, și beneficiază de toată susținerea noastră. Îi urez baftă și sunt convins că va avea rezultate bune la Chiajna“, a afirmat Cristian Tănase.
În vârstă de 63 de ani, Ion Moldovan a antrenat ultima oară în Liga I în ediția 2009/2010, când pentru trei etape a condus nou-promovata de atunci Astra Ploiești. De-a lungul timpului, Moldovan a mai antrenat printre altele formațiile Oțelul Galați, FC Argeș Pitești, Dinamo, UTA, Ceahlăul Piatra Neamț, echipa națională de tineret a României, precum și prima reprezentativă a Libiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button