Sport

Ioan Mărginean (FC BRAȘOV) poate provoca o depunctare a unui club din Liga 1!

 

Ioan Mărginean, actualul președinte al grupării de Liga 2 FC Brașov, are de încasat bani serioși de la Gaz Metan Mediaș, din perioada în care a condus clubul sibian, aflat actualmente într-o severă criză financiară.

„Limoniu” ar trebui să primească o sumă de aproximativ 50.000 de euro.

„I-am păsuit un an de zile, în care nu au făcut absolut nimic, nu m-am adresat nici unul for, însă dacă văd că oamenii ăștia nu sunt în stare nici să spună bună ziua, nici să spună la mulți ani… Din moment ce tu ai salvat acest club și l-ai lăsat pe locul 6, cu 1.360.000 de euro din drepturile TV, nu am ce să fac și îmi pare foarte rău pentru ei. Gaz Metan e ca un copil pentru mine. Clubul ăsta e ca un copil pe care l-am salvat de la moarte și nu are pic de recunoștință”, a declarat Ioan Marginean, conform Playsport.

În caz că nu-i achită rapid suma datorată lui „Limoniu”, Gaz Metan, care și așa se află în subsolul clasamentului Ligii 1, riscă depunctarea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button