Sport

INVINCIBILII, cu Răzvan Lucescu în rol principal!!!

  • lucescu_15.jpg
 

Antrenorul Răzvan Lucescu (foto 2), cel ce şi-a început cariera de antrenor la FC Braşov – fiind încurajat să continue de regretatul conducător Iosif Kovacs, a realizat o performanţă formidabilă în Grecia.

A terminat neînvins prima ligă cu echipa sa, PAOK Salonic.

În ultima etapă, campionii în alb şi negru au învins în deplasare, scor 2-0, echipa Giannina, având o linie de clasament cu 26 de victorii şi 4 egaluri, golaveraj 66-14. Cu 70 de puncte acumulate, PAOK a încheiat acest maraton fotbalistic în vârf, având 5 lungimi avans faţă de următoarea clasată, Olympiakos Pireu.

Pentru „Junior” urmează un ultim hop stagional, finala Cupei Greciei, cu AEK Atena, partidă programată pe 11 mai. Din cauza suporterilor năbădăioşi ai celor două formaţii, la propunerea premierului elen, se pare că meciul se va disputa cu porţile închise.

Interesant este că pe internet au circulat tot felul de glume privind locul unde se va juca această finală de Cupă a Greciei, o grupare de ultraşi propunând… Venezuela!

Foto: Facebook PAOK Salonic


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare