Sport

INTERES RECORD la… orientare!!!

 

Potrivit organizatorilor, conform înscrierilor la zi, la prima etapă a Campionatului Național de sprint urban și a Cupei Sepsi, de la Sf. Gheorghe, și-au anunțat intenția de participare 172 de sportivi, număr ce a depășit cu mult așteptările cele mai optimiste.

Parcurgând lista de start, sunt cu precădere sportivi din Transilvania. Alături de orașele importante din județele vecine, ca Brașov, Săcele, Târgu Mureș, Victoria sau Miercurea Ciuc, au emisari la această competiție şi alte centre urbane importante din România: Oradea, Baia Mare, Cluj, Alba Iulia, Hunedoara, Craiova, Târgu Jiu, Câmpina, Ploiești, Roman și București.

Vor fi prezenți și campionii naționali de seniori la zi ai probei de sprint, Ionuț Zincă (Unirea Alba Iulia – foto) și Andra Cecilia Anghel (Universitatea Craiova).

Cel mai lung traseu în concursul de sprint urban, programat sâmbătă după amiaza, este de 2.5 kilometri în linie aeriană, iar cel mai scurt, de 1.5 kilometri.

Harta de concurs a fost cartografiată și desenată la scara de 1:4.000 cu diferență de nivel de doi metri de către dascălul romașcan Florin Pătraş la jumătatea lunii martie. Trasatorul etapei este Raduly Robert Kalman (Miercurea Ciuc), controlorul competiției fiind Szasz Janos (Dănești), iar cronometrorul oficial a fost desemnat Enyedi Andrei (Cluj).

În cea de a doua zi, întrecerile se mută pe pista de atletism a Stadionului Municipal din Sf. Gheorghe, unde vor avea loc două serii 5.000 și una de 10.000 de metri. La acestea vor lua startul în total peste 120 de competitori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare