Sport

Înregimentări la Corona Brașov

Înregimentări la Corona Brașov

La echipa feminină de handbal a Brașovului a sosit și Marinela Neagu (34 de ani – foto), extrema dreaptă evoluând din 2021 la Măgura Cisnădie. Din 2011, până în 2020, ea jucase la Corona Brașov, venind de la Bacău.

De asemenea, au fost prelungite contractele jucătoarelor Anica Gudelj, Ana Văcariu, Azenaide Carlos, Gabriela Dumitraşcu și Raluca Rădoi, așa cum a informat Radio România Brașov.

Înregimentări la Corona Brașov

Așa cum anunțam AICI, transferul Jelenei Zivkovic Lavko de la Dunărea Brăila a fost oficializat, acum, de către Corona Brașov.

Sunt fericită că am semnat cu Corona! Cred că vom avea o echipă foarte bună sezonul următor. Și sper să reușim rezultate bune în campionat. Chiar dacă echipa e doar de un an în Liga Florilor, după ceva timp, îmi doresc ca formația să crească prin meciuri bune. Abia aștept să începem pregătirile și meciurile!, a declarat handbalista sârbă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button