Sport

Înotătorul Ryan Lochte va urma un program de dezalcoolizare

 

Americanul Ryan Lochte, sextuplul campion olimpic la înot şi suspendat până în iulie 2019 pentru încălcarea regulamentului antidoping, urmează un tratament pentru consum de alcool, a anunţat avocatul acestuia, citat de AFP, conform Agerpres. Jeff Ostrow a precizat pentru site-ul TMZ, specializat în informaţii despre celebrităţi, că Lochte urmează un tratament şi speră, în acelaşi timp, să poată participa la a cincea sa Olimpiadă, la Tokyo 2020.
Ryan ştie că este indispensabil să învingă această boală pentru a evita să ia decizii proaste pe viitor, pentru a deveni cel mai bun soţ şi tată posibil şi pentru a-şi atinge obiectivul, acela de a se califica la a cincea sa Olimpiadă la Tokyo în 2020“, a declarat avocatul. Ryan Lochte, în vârstă de 34 ani, de 16 ori campion mondial la înot, a cucerit în total 12 medalii olimpice. Decizia sa de a urma o cură de dezintoxicare a fost luată după un incident petrecut la un hotel din California, unde poliţia a intervenit după ce sportivul a încercat să intre prin efracţie în propria sa cameră. 24 de ore mai târziu, el a fost implicat într-un accident de maşină la Gainesville (Florida), fiind amendat pentru „conducere imprudentă”.
Înotătorul american a fost suspendat 10 luni în 2016 pentru implicarea sa într-o afacere de agresiune inventată cu ocazia JO de la Rio, după o noapte stropită cu alcool din abundenţă. Lochte ispăşeşte în prezent o pedeapsă de 14 luni de suspendare, până în iulie 2019, aplicată de agenţia americană antidoping pentru violarea regulamentului, după ce şi-a făcut o perfuzie intravenoasă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button