Sport

Înotătorul Robert Glință şi-a anunțat retragerea

Înotătorul Robert Glință şi-a anunțat retragerea

Robert Glință (25 de ani) a anunțat marți, 17 ianuarie, într-o postare  pe Facebook, că se retrage din activitatea competițională, afirmând că „resursele sunt epuizate și este timpul să mă ocup și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spiritual”.

A sosit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut să devin o ființă umană mai evoluată, așa cum sunt astăzi. Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dedicare, ambiție prin muncă grea pentru a atinge un obiectiv și a depăși adversitățile și obstacolele, a crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna cu mine.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei joacă un rol uriaș și lasă o urmă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu îmi pot exprima suficient recunoștința.

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiunile sufletești care depășesc viața de înot, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc că mi-ați arătat mereu sprijinul și că ați crezut în mine indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să mă adresez și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, căci sunt doar o altă ființă umană până la urmă.

A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional”, a scris Robert Glință pe Facebook.

Înotătorul Robert Glință şi-a anunțat retragerea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button