Sport

ÎNGROZITOR. Brașoveanca Ana Maria Berbece, INTOXICATĂ!!!

 

Tânăra handbalistă brașoveană, legitimată la „U” Cluj, trece prin clipe de coșmar, neputând răspunde convocării la echipa națională de tineret antrenată de Gheorghe Tadici și Bogdan Burcea pentru a participa la turneul de calificare la Campionatul Mondial.

Ana Maria Berbece a mărturisit – pentru Telekom Sport – că este obligată să-și petreacă în casă majoritatea timpului și că nimeni n-ar mai recunoaște-o: „Am fost intoxicată, a fost o doză mult prea mare cu o pastilă, fiindcă acuzam dureri de stomac. Mi-a provocat alergie la trei săptămâni de la administrare. Conform spuselor medicilor, ar fi trebuit să se elimine din organism în 1-2 luni. Am rămas cu sechele în urma acestei alergii. Adică nu ştie nimeni ce se petrece cu organismul meu. Am simptome groaznice, dureri de cap, alergii la nivelul pielii, peste tot pe corp, nu am cuvinte să explic, doar colegele de echipă ştiu în ce hal puteam să arăt; faţa mea, dacă mă vede cineva nu mă recunoaşte, este umflată; ce pot spune, îmi petrec majoritatea timpului stând în pat fiindcă nu rezist mult, atât. Nu doresc nimănui, în orice caz”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare