Sport

ÎNGRIJORARE ÎNAINTEA OLIMPIADEI. Schiorii români, la DISTANȚĂ de elite!!! Ce au mai făcut prin Europa biatloniștii noștri și Achiriloaie?!…

 

La Ruhpolding, în Germania, s-a disputat ieri proba lungă (20 de kilometri) contând pentru Cupa Mondială de biatlon.

În mare formă, francezul Martin Fourcade (foto: www.biathlonworld.com) a câștigat clar – 44.27.9 (1), la peste un minut distanță fiind însoțit pe podium de cehul Ondrej Moravec, care a tras fără greșeală în poligon, și de norvegianul Johannes Thingnes Boe, de asemenea cu o țintă ratată.

Cel mai bun român a fost tânărul Gheorghe Pop, legitimat la CS Cheile Grădiștei, care s-a clasat pe locul 55, la peste 5 minute în spatele câștigătorului – lider detașat al Cupei Mondiale, cu un minut de penalizare. Impreciși în poligon, George Buta și Cornel Puchianu au terminat pe pozițiile 96, respectiv 99, din 107 concurenți.

Astăzi are loc întrecerea feminină de 15 kilometri, la start fiind și Eva Tofalvi, și Luminița Pișcoran.

Altfel, un cititor www.mytex.ro ne-a informat că Ioan Valeriu Achiriloaie, schior legitimat la Corona Brașov, nu se află la Wengen, pentru coborârile de Cupă Mondială din week-end, conform planificării sale inițiale, întrucât a decis să participe la niște concursuri FIS (de a treia categorie) în Franța, la Auron. În Super G-ul disputat ieri nu a ajuns la linia de sosire. Astăzi are loc coborârea.

Pentru a afla ce evoluție a avut astăzi Achiriloaie și care au fost rivalii săi, aflați aici: https://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=AL&raceid=94239


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare