Sport

ÎNGRIJORARE înainte de Roland Garros!!! Ce a spus Simona Halep despre accidentarea suferită la gleznă?!…

 

În conferința de presă care a avut loc după finala turneului WTA de la Roma, Simona Halep s-a prezentat în fața jurnaliștilor cu un bandaj mare cu gheață aplicat peste glezna accidentată.

Jucătoarea noastră de tenis, nr. 4 WTA, a declarat că în această săptămână va efectua un RMN în țară, pentru a se constata cât de gravă este entorsa suferită, menționând: „Am dureri, s-a umflat un pic, însă o sa fac recuperare, o să stau cu gheață cât de poate de mult și sper să îmi revin destul de repede. Pe moment, când s-a întâmplat, am avut dureri, dar zona era încă încălzită, iar la 5-3 în setul 2, când m-am întors să dau o dreaptă invers, atunci am chemat fizioterapeutul să îmi bună bandaj ca să nu se agaveze accidentarea”.

De asemenea, Simona Halep a relatat că după accidentare a scăzut puțin nivelul de joc, iar în setul al treilea a recunoscut că nici nu a mai putut alerga, apoi a încheiat: „Le cer scuze fanilor care m-au susținut, pentru că în ultimul set nu am mai putut să fac față”.

CITEȘTE ȘI: WTA ROMA. Halep S-A ÎMPIEDICAT în finală!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare