Sport

INDIAN WELLS. Simona Halep, succes în două seturi cu Wang. Urmează sferturile de finală

 

Simona Halep s-a calificat în urmă cu câteva minute în sferturile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells.

În optimi, Halep (1 WTA) a dispus de chinezoaica Qiang Wang (55 WTA), 7-5, 6-1. Doar în primul set a avut probleme reprezentanta noastră, care deși a câștigat pe serviciul rivalei la 2-2 și 3-3, nu a reușit să fructifice avantajul. A fost nevoie de intervenția antrenorului Darren Cahill și, până la urmă, prima jucătoare a lumii a făcut din nou break la 5-5 și apoi a închis manșa cu 7-5. Setul secund nu a avut istoric. Halep a câștigat de patru ori pe serviciul advers, în timp ce Wang a făcut un singur break. Simona a câștigat setul cu 6-1 și meciul cu 7-5, 6-1 și a avansat în sferturi unde se va duela cu croata Petra Martic (51 WTA), care a trecut de cehoaica Marketa Vondrusova (54 WTA), 6-3, 7-6(4).

„Știam că o să fie așa, pentru că ne-am antrenat acum câteva zile și m-a învins. A fost un meci greu, dar am fost pregătită, știam ce trebuie să fac, am încercat să țin mingea în joc, să nu greșesc mult. E mereu o plăcere să vin aici, să joc, pe terenul central. De asemenea, publicul este mereu plăcut. Vă mulțumesc pentru că ați venit!. Sper ca în runda următoare să joc mai bine decât acum”, a spus Halep la finalul meciului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button