Sport

Indian Wells. Serena Williams, calificată în turul următor

 

Serena Williams a câștigat duelul fostelor lidere mondiale, programat în turul doi de la Indian Wells. Americanca a învins-o pe Vika Azarenka în două seturi, scor 7-5, 6-3, după două ore și 8 minute de joc. Mai departe, pentru Serena urmează un alt meci dificil cu Garbine Muguruza, într-o reeditare a unei finale de Grand Slam.

Primul nume sonor ce a părăsit turneul este americanca Sloane Stephens, aflată pe locul 4 WTA. Fosta campioană de la US Open a fost eliminată de nemțoaica Stefanie Voegele, aflată pe locul 109 WTA. Voegele s-a impus fără emoții cu 6-3, 6-0, după doar o oră și 10 minute de joc. În turul 3, Voegele se va duela cu Bianca Andreescu, într-o partidă ce va avea loc în noaptea de duminică spre luni, la o oră ce nu a fost anunțată momentan de organizatori. Bianca Andreescu s-a calificat în turul 3 după a iînvins-o pe favorita numărul 32, slovaca Dominika Cibulkova, cu scorul de 6-2, 6-2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare