Sport

INDIAN WELLS. S-a anunțat ora meciului Simona Halep – Kristina Mladenovic. „Sper să nu revină durerile”

 

Simona Halep și Kristina Mladenovic se vor duela astăzi pentru un loc în optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Confruntarea va avea loc pe terenul 3, după meciul Julia Goerges – Lauren Davis, dar nu înainte de ora 22.00.

„Mă simt foarte bine, nu mai am dureri, dar vom vedea cum mă voi simți în ziua partidei, pentru că, normal, după o zi se răcește genunchiul total. După câteva ore de somn apare durerea, dacă mai este încă afecțiunea. Sper să nu și să pot juca în continuare la fel de bine. O cunosc destul de bine, joacă bine în momentul ăsta. Ea a câștigat un turneu, a făcut o finală, eu am stat vreo patru-cinci săptămâni, așa că nu va fi ușor. Însă, am încredere să joc contra ei. Nu am nimic de pierdut, vreau doar să fiu sănătoasă și să încerc să joc cât de bine pot. În opinia mea returnez foarte bine și trebuie să am încredere”, a declarat Halep pentru WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare