Sport

Indian Wells. Petra Kvitova, eliminată în turul II

 

Petra Kvitova a fost eliminată la Indian Wells în turul II, după o dispută cu Venus Williams. Kvitova, locul 3 mondial WTA, a fost eliminată după un meci dramatic, terminat în 3 seturi, la capătul a 2 ore și 28 de minute de joc, scor 6-4, 5-7, 4-6. Williams, 36 WTA, o învinge pentru a doua oară la rând așadar pe Kvitova, după succesul de la US Open 2017. La general însă, sportiva din Cehia conduce cu 5-3 în fața lui Venus, care va evolua în turul III la Indian Wells în fața Christinei McHale, tot din SUA. E o veste bună pentru Simona Halep, care a scăpat de încă o adversară în lupta pentru ocuparea primului loc în clasamentul WTA. Chiar și așa, Kvitova este pe locul 2 în clasamentul WTA LIVE, peste Simona Halep, cu 5550 de puncte.

Karolina Pliskova. favorita numărul 5 a pierdut primul set în fața japonezei Misaki Doi (venită din calificări, 121 WTA), scor 7-6(4), însă a făcut două seturi mult mai bune și s-a impus cu un dublu 6-1. Cehoaica conduce cu 5-2 în confruntările directe. În turul următor, aceasta se va întâlni cu belgianca Ysaline Bonaventure (144 WTA), care a eliminat-o pe Donna Vekic (26 WTA), tot după un meci de trei seturi: 1-6, 7-6(5), 6-4. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare