Sport

Indian Wells. Irina Begu, eliminată. Când joacă Simona Halep?

 

Irina Begu a fost eliminată în turul trei de la Indian Wells de ocupanta locului trei în clasamentul WTA, cehoaica Karolina Pliskova care s-a impus cu scorul 6-4, 7-6 (2). În urma acestui rezultat, Irina rămâne doar cu două victorii obţinute în acest an. Partida a fost una extrem de disputată și s-a întins pe durata a două ore. În optimile de finală ale primului turneu WTA din 2017 din categoria Premier Mandatory, Karolina Pliskova o va întâlni pe a 15-a favorită, elvețianca Timea Bacsinszky, cea care a trecut de Kiki Bertens cu 6-3 5-7 7-6(8).

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anunţat ora de start a întâlnirii pe care Simona Halep o va avea în turul trei împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovici (locul 26 WTA). Potrivit unui comunicat oficial, confruntarea dintre Simona şi Mladenovici se va dispută luni seară, de la ora 22.00 (ora României).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button