Sport

Indian Wells. Duelul mămicilor în turul II

 

Runda secundă a turneului WTA de la Indian Wells ne va aduce un duel de zile mari, în care se vor înfrunta mămicile Vika Azarenka și Serena Williams. Dacă Serena a reușit să revină în Top 10, iar statutul de cap de serie i-a permis să intre în concurs direct în turul al doilea, Azarenka a jucat încă din runda inaugurală. Sportiva din Belarus a trecut fără probleme de compatrioata Vera Lapko, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-2, 6-3.
„Cu siguranță că va fi un meci foarte dificil. Un duel cu Serena nu e in nici un caz unul de turul al doilea. Va fi o provocare uriașă pentru mine. Nu am mai jucat cu ea de trei ani, nu ne-am mai înfruntat de când am devenit amândouă mame, așa ca va fi ceva special”, a spus Azarenka – (foto) pentru WTA. În vârstă de 29 de ani, Vika ocupă în prezent locul 48 în clasamentul feminin la zi, însă încearcă să își regăsească forma din trecut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare