Sport

Indian Wells. Caroline Wozniacki, în optimi. Elina Svitolina, eliminată

 

Caroline Wozniacki s-a calificat, în noaptea de luni spre marți, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, după o partidă extrem de disputată. Tenismena aflată pe locul 2 în ierarhia WTA a învins-o în runda a 3-a pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (locul 49 WTA), cu scorul 6-4, 2-6, 6-3. Partida a durat două ore și 17 minute. Mai departe, în optimile de finală, daneza o va întâlni pe favorita numărul 20, rusoaica Daria Kasatkina. Nordica are șansă de a reveni pe prima poziție WTA, însă o poate face doar dacă se impune în California.

Favorita numărul 4 Elina Svitolina a fost învinsă de spaniola Carla Suarez Navarro, cotată drept favorită numărul 27. Iberica s-a impus în două seturi, cu 7-5, 6-3. Mai departe, pentru Carla Suarez Navarro urmează o confruntare cu surprinzatoarea americancă Danielle Collins, aflată pe locul 117 în ierarhia WTA. În turul III, Collins a învins-o pe rusoaica de 18 ani, Sofya Zhuk, și ea beneficiara a unui wild card, cu 6-4, 6-4.

Tot în ziua a 8-a de competiție a fost eliminată și campioana de anul trecut, rusoaica Elena Vesnina. Aceasta a fost învinsă de favorita numărul 10, Angelique Kerber, cu 7-5, 6-2. A părăsit competiția, de asemenea, campioana de la US Open, Sloane Stephens, fiind trimisă acasă de rusoaica Daria Kasatkina, scor 4-6, 3-6.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button