Sport

Indian Wells. Apar primele surprize!!!

  • konta_12.jpg
 

Primele două partide programate vineri seara în turul doi al turneului de la Indian Wells a consemnat și primele două surprize de la ediția din acest an. Favorita numărul 19, rusoaica Svetlana Kuznetsova – (foto), a fost învinsă în turul II de bielorusa în vârstă de 19 ani, Aryna Sabalenka, aflată pe locul 63 WTA. Aryna Sabalenka s-a impus în două seturi, cu 6-4, 6-3. Apoi, favorita numărul 22, belgianca Elise Mertens, a fost eliminată de chinezoaica Qiang Wang (locul 55 WTA). Semifinalista de la Australian Open, aflată pe aceeași parte de tabel cu Simona Halep, a pierdut în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 3-6. De asemenea, favorita numărul 11, britanica Johanna Konta părăsește turneul de la Indian Wells încă din turul al doilea, după ce a fost învinsă de cehoaica Marketa Vondrousova.
Marketa Vondrousova, în vârstă de doar 18 ani și aflată pe locul 54 WTA, s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-4. În turul următor, Vondrousova o va întâlni pe bielorusa Aryna Sabalenka, care a produs la rândul ei o surpriză în turul II.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare