Sport

INCITANT. Daniel Dobre, despre Simona Halep: „Poate face totul”!!!

 

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, este protagonistul unui articol extrem de interesant apărut astăzi, sub semnătura lui Alex Sharp, pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Roland Garros.

„S-o antrenezi pe Simona Halep este un vis, eu sunt foarte mândru de acest lucru”, a spus Daniel Dobre, care a adăugat că jucătoarea noastră de tenis, nr. 3 WTA, este o perfecționistă: „Nu poți face greșeli, e necesar să dai dovadă de maximă atenție”.
Australianul Darren Cahill a lucrat cu Simona Halep 4 ani, ducând-o în vârful ierarhiei WTA și ajutând-o, considerabil, să simtă gloria cuceririi unui Grand Slam. Dar, el și-a luat un an sabatic (2019) și toată lumea se întreba cine va fi viitorul antrenor al româncei…

Halep a anunțat parteneriatul cu Daniel Dobre la Miami, spunând: „Am încredere în el, am avut o colaborare bună în trecut. Comunicăm ușor, cum trebuie, iar asta face lucrurile mai ușoare”.

Daniel Dobre  a jucat tenis, ocupând, acum vreo 30 de ani, locul 832 ATP. Apoi, a devenit antrenor, încercând să propulseze juniorii în circuitele profesioniste.

Despre actuala colaborare cu Simona Halep, Daniel Dobre a punctat: „Comunitatea tenisului în România este mică. Așa că am fost în contact cu ea destul timp, de exemplu la Fed Cup. Am fost plăcut surprins când m-a invitat la ziua ei sau când a celebrat cucerirea turneului de la Roland Garros, anul trecut. Țineam legătura, dar am rămas surprins când m-a căutat și m-a întrebat dacă vreau s-o pregătesc. Aveam munca mea, juniorii mei… Relația cu ea nu este numai de antrenor-jucător. Suntem prieteni, vorbim direct unul cu altul. E crucial ca un sportiv să știe exact ceea ce vrei de la el”.

Daniel Dobre a mai spus că Simona Halep a devenit mult mai încrezătoare, atât pe terenurile de tenis, cât și în afara lor: „Are mulți prieteni, știe că este apreciată pentru ceea ce realizează. Înainte, așa cum am cunoscut-o, era drăguță, dar închisă în ea”.

Despre faptul că mulți specialiști susțin că obiectivul Simonei Halep este să-și apere titlul cucerit anul trecut la Roland Garros, Dobre a relatat: „Cel mai important este ca ea să lupte pentru fiecare punct, să dea totul în fiecare meci. Eu îi ofer toate informațiile tehnico-tactice, în funcție de ce adversară are”.

Chestionat cu privire la Darren Cahill, Daniel Dobre a menționat că australianul este tatăl Simonei Halep în ceea ce privește performanțele acesteia în tenis, iar el se consideră unchiul constănțencei.

„Simona Halep poate face totul în tenis. Stăpânește întreaga gamă de lovituri, exact ca Roger Federer”, a conchis Daniel Dobre pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare