Sport

Incidente violente înaintea finalei Cupei Greciei

 

Gruparea lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, va disputa sâmbătă seara finala Cupei Greciei, în fața rivalei de la AEK Atena, noua campioană din fotbalul elen. Înainte de disputarea acestui joc, considerat cu grad 0 de risc având în vedere ultrașii celor două formații, au avut loc mai multe incidente pe străzile din Atena, pe lângă Piața Karaiskaki. Ultrașii celor două grupări s-au întâlnit pe timp de noapte, după cum a dezvăluit presa elenă, a avut loc o ploaie de bolovani, asfaltul a fost acoperit cu zeci de sticle sparte, iar poliția a trebuit să intervină cu gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. Chiar dacă s-au făcut zeci de arestări, situația e una departe de a fi liniștită pe străzile Atenei, având în vedere numărul foarte mare de suporteri care vor veni pe stadionul Olimpic din Atena. 17.200 de tichete a primit fiecare galerie, iar cea din PAOK deja a sosit în capitala Greciei.
Si ultima finală de Cupă, cea din 2017, a avut loc între aceleași 2 echipe, soldându-se cu zeci de răniți în urma ciocnirilor dintre cele două galerii. Meciul se va disputa în această seară de la ora 20.30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare