Sport

Început ȘOC în „Il Giro”!!! Principalul favorit a căzut la recunoașterea traseului!!! Prima etapă a fost câștigată de…

 

UPDATE. Victoria în runda inaugurală din Il Giro i-a revenit olandezului Tom Dumuoulin, de la Sunweb, care a pus 37 de secunde în fața principalului său rival, Chris Froome.

 

Ciclistul britanic Chris Froome (Team Sky) a căzut astăzi dimineață în timpul recunoașterii traseului pentru proba de contracronometru programată pe străzile din Ierusalim, întâia etapă din cadrul Turului Italiei.

Nu se știe, deocamdată, gravitatea accidentării, Froome (foto: AFP) având răni la cotul drept, pe spate și pe coapsă.

Ediția 101 din „Il Giro” debutează astăzi cu un contratimp pe distanța de 9.7 kilometri la Ierusalim, fiind o premieră pentru un start în afara Europei în ceea ce privește un mare tur.

Alături de Chris Froome, favoriți la victoria finală ar fi australianul Rohan Dennis, olandezul Tom Dumoulin și compatriotul său Jos van Emden, germanul Tony Martin ori belgianul Victor Campenaerts.

Turul Italiei 2018 totalizează 3.562,9 kilometri repartizați în 21 de etape. La plecare, plutonul este compus din 198 de rutieri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button