Sport

Început de an cu multe noutăți la Grand Fitness!!!

* Ofertă specială: abonament anual la preț avantajos

 

Echipa de instructori de la Grand Fitness (strada 13 Decembrie nr. 96) are un nou specialist.

Alexandra Marc, în vârstă de 27 de ani, este instructor internațional de kangoo-jumps, aerobic, personal-trainer, cu atestate obținute la Fitness Scandinavia, dar și tehnician nutriționist. Ea a relatat că și-a dezvoltat pasiunea pentru fitness acum 4 ani, devenind adepta unui stil de viață sănătos, bazat pe mult sport și o alimentație echilibrată: „Astfel, am reușit să slăbesc circa 20 de kilograme”. A început cu kangoo-jumps, mândrindu-se că a avut și 77 de participanți la un curs – „un număr record”.

La Grand Fitness, Alexandra Marc va avea, începând de săptămâna vitoare, cursuri de circuit training (în fiecare luni, de la ora 20.00; miercuri și vineri, de la ora 17.00; sâmbătă, de la ora 10.00), functional shape (marți, de la ora 18.00) și abs & back (miercuri, de la ora 20.00). În curând va ține și ședințe de kangoo-jumps în locația amintită.

De asemenea, Grand Fitness, care a mai introdus, la cererea clienților, două noi cursuri, de stretching și vipr – ținute de Alin Moisa, și-a actualizat orarul, noua grilă intrând în vigoare începând cu data de 18 ianuarie 2016. Mai multe informații în acest sens puteți afla accesând site-ul www.grand-fitness.ro, secțiunea orar

De acum, intrarea la cursuri se face și pe baza unui abonament anual – doar 30 sunt puse la dispoziție în această ofertă specială – în valoare de 125 de lei pe lună. Fă-ți cel mai sănătos cadou. Un început nou pentru sănătatea ta. Profită de oferta Grand Fitness și achiziționează abonamentul anual. Alege miscarea. Ieși din rutină. Grand Fitness: Regulile noastre, rezultatele tale. Înscrieri la 0756/161.500 sau pe Bulevardul 13 Decembrie nr. 96 în clădirea Teo Center.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button