Sport

Începe Superkombat, prima gală a anului

 

Promotorul Eduard Irimia a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că prima gală Superkombat din 2017, va avea loc pe 12 martie, la Berăria H, din Capitală, urmând să fie un eveniment eliminatoriu pentru primul Grand Prix al anului, din aprilie, transmis în direct și în Statele Unite ale Americii. Începând cu acest sezon, galele Superkombat vor putea fi urmărite inclusiv peste Ocean, ca urmare a contractului semnat cu gigantul american CBS.

Acum, pe 12, o parte dintre sportivii români au șansa să își trăiască visul american. Câștigătorii își vor obține locul pentru galele transmise de CBS Sports. Nu vor lipsi veterani precum Mihăiță Golescu și Sebastain Ciobanu, dar nici noi eroi precum Eduard Chelariu și Adelin Mihăilă”, a anunțat Eduard Irimia, care a prezentat și locul de desfășurare al confruntărilor, capacitatea sălii fiind de aproximativ 1.200 de locuri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button