Sport

Începe Mondialul de handbal feminin. Programul „tricolorelor” în grupa D

 

A 22-a ediţie a Campionatului Mondial de handbal feminin va începe mâine în Danemarca. România, singura naţiune care a participat la toate ediţiile acestei competiţii a fost repartizată în grupa D, alături de Norvegia, Rusia, Spania, Puerto Rico şi Kazahstan şi va juca meciurile din serie la Frederikshavn. 

„Tricolorele” vor începe competiţia cu două jocuri de antrenament, mâine, de la ora 17.00, cu Puerto Rico şi luni, de la aceeaşi oră, cu reprezentativa statului Kazahstan.

Vor urma apoi cele patru meciuri care vor decide de pe ce poziţie va merge Naţionala noastră în optimile de finală, cu Spania, pe 8 decembrie, dela ora 19.15, cu Norvegia, pe 10 decembrie, de la ora 21.30 şi cu Rusia, o zi mai târziu, de la ora 19.15.

În optimile de finală se vor califica primele patru formaţii din cele patru grupe, pentru prima fază eliminatorie, seria din care face parte România urmând să se împerecheze cu grupa C, din care fac parte Brazilia, Franţa, Argentina, Coreea de Sud, Congo şi Germana, schema fiind 1C-4D, 2C-3D, 3C-2D şi 4C-1D.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare