Sport

Începe Campionatul European de handbal feminin. Primul meci se joacă în această seară. Favoritele la câștigarea trofeului

 

Campionatul European de handbal feminin, găzduit de Franța, începe în această seară.

Meciul de deschidere este unul de cinci stele, Franța întâlnind Rusia, la Nancy, în grupa B. Disputa va începe la ora 22.00 și va fi transmis în direct de TVR HD.

Altfel, conform caselor de pariuri, deși are câteva absențe importante, între care primii doi interi dreapta de meserie, Nora Mork şi Amanda Kurtovic, ambele accidentate, Norvegia este principala favorită la câștigarea trofeului. Cota pentru un triumf al nordicelor variază între 2,1 și 2,5.

A doua favorită în viziunea caselor de pariuri este Franța, cota pentru gazde fiind în jur de 3,5.

Olanda completează podiumul, însă deja cota este una imensă, 10. Urmează apoi Rusia, cu o cotă ce variază între 10 și 13. România este a 5-a favorită, cu o cotă de 16 la câștigarea trofeului, la fel ca Naționala Muntenegrului, în timp ce Danemarca are o cotă ce variază între 18 și 20.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare