Sport

Încă un transfer de Liga Campionilor. Un brazilian de Naţională vine la Corona Braşov

Încă un transfer de Liga Campionilor. Corona Braşov a mai perfectat un transfer tare pentru echipa de volei masculin, care în sezonul viitor va lua startul în preliminariile Ligii Campionilor.

Încă un transfer de Liga Campionilor. Este vorba despre ridicătorul brazilian Murilo Radke, 35 de ani, component al puternicei Naţionale a Braziliei.

Încă un transfer de Liga Campionilor. „Un câștigător al Jocurilor Panamericane cu Naționala Braziliei și medaliat cu argint în Liga Națiunilor vine la Brașov! Cu Naționala U21 a devenit Campion Mondial în 2009. Este vorba despre ridicătorul Murilo Radke, care vine la Corona Brașov de la echipa braziliană Itambé/Minas, unde a ieșit vicecampion la Campionatul Mondial al Cluburilor în sezonul 2023/2024. Ridicătorul brazilian face parte din echipa națională de volei a Braziliei și a câștigat medalia de aur la Jocurile Panamericane din 2011, medalia de aur la Cupa Panamericană din 2013 și medalia de argint la Jocurile Panamericane din 2015. Cariera lui este marcată de performanțe deosebite atât în campionatele din Brazilia, cât și în ligile internaționale, inclusiv Champions League. În trecut, el a mai jucat în Turcia la Bursa Büyükşehir Belediyespor între 2021 și 2023, în Brazilia pentru Funvic Natal în sezonul 2021/2022 și în Grecia pentru A.O. Foinikas Sýros, echipă alături de care a câștigat Cupa Greciei și a ieșit vicecampion în 2020/2021. De asemenea, a evoluat în Italia pentru Globo Banca Popolare del Frusinate Sora în 2019/2020. În Turcia, a ieșit vicecampion cu Arkas Spor în 2018/2019 și a jucat pentru Jeopark Kula în 2017/2018. În Polonia, a evoluat pentru Łuczniczka Bydgoszcz în sezonul 2015/2016, iar în Muntenegru a jucat la OK Budvanska Rivijera Budva, cu care a câștigat Cupa Muntenegrului și SuperLiga Muntenegrului în 2014/2015. În Brazilia, Murilo a jucat pentru mai multe echipe. Cu Colombo, a câștigat Liga Națională în sezonul 2003/2004 și a obținut locul 2 în 2002/2003”, au scris pe Facebook cei de la Corona Braşov.

Încă un transfer de Liga Campionilor. „Sunt foarte fericit să fac parte din echipa Corona Brașov. Am auzit lucruri grozave despre oraș și suporterii săi care mi-au făcut decizia mai ușoară. Vom munci din greu și ne vom dedica obiectivelor noastre în acest sezon în competițiile românești și reprezentând clubul în Europa. Ne vedem cu toții în curând”, a declarat Murilo Radke pentru Facebook Corona Braşov.

FOTO: Facebook Corona Braşov

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button