Sport

Încă un proces pe teme de fotbal pierdut definitiv de Administrația Coliban / Colțea Brașov va cere daune Primăriei

Încă un proces pe teme de fotbal pierdut definitiv de Administrația Coliban.

Curtea de Apel Brașov a pronunțat ieri sentința, respingând contestația în anulare efectuată de Municipalitate în cazul Colțea Brașov. În plus, Administrația Coliban trebuie să plătească 5.000 de lei cheltuieli de judecată, așa cum se observă din facsimilul de mai jos.

Încă un proces pe teme de fotbal | MyTex.ro
Încă un proces pe teme de fotbal pierdut definitiv de Administrația Coliban / Colțea Brașov va cere daune Primăriei 10

Încă un proces pe teme de fotbal pierdut definitiv de Administrația Coliban

Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea 1920 Brașov, ne-a declarat că „primarul Allen Coliban nu a vrut, efectiv, să țină cont de echipa de fotbal feminin de Liga 2, care trebuia să primească aceiași bani ca FC Brașov – finanțare din partea Municipalității – pentru sezonul competițional 2022-2023”.

Încă un proces pe teme de fotbal pierdut definitiv de Administrația Coliban. Astfel, conducerea CS Colțea 1920 se va îndrepta în instanță pentru a cere daune Primăriei Brașov, suma nefiind, deocamdată, stabilită. În cazul în care – foarte probabil – clubul brașovean va avea câștig de cauză, Municipalitatea va plăti, iar apoi se va îndrepta, tot prin intermediul justiției, împotriva lui Allen Coliban și a tuturor celor responsabili pentru recuperarea prejudiciului.

Încă un proces pe teme de fotbal pierdut definitiv de Administrația Coliban. „Este o hotărâre normală a instanţelor. Considerăm că prin această acţiune a CS Colţea tragem un semnal de alarmă către mediul politic în ceea ce priveşte acordarea finanţărilor către sport. Ele trebuie să fie în termeni legali şi să se respecte aceleaşi criterii pentru toată lumea. În acest dosar, CS Colţea a semnalat de la bun început câteva lucruri neconforme îm HCL şi, implicit, în ghidul de finanţare. Le-am semnalat şi primăriei printr-o solicitare de clarificări de care autoritatea locală nu a ţinut cont. A trebuit să ne căutăm dreptatea în instanţă. Consider că este o victorie a mişcării sportive braşovene actuale pentru viitor. Sportul are nevoie de susţinere la fel ca şi alte domenii precum sănătatea, cultura, educaţia. Mişcarea sportivă este foarte importantă, sportul este sănătate, după cum am fost educaţi în copilărie. Pe viitor ne dorim ca autorităţile locale să ofere aceleaşi condiţii tuturor celor care doresc să acceseze fonduri pentru activitatea sportivă. În ceea ce priveşte echipa de fotbal feminin, a fost privată de condiţii mai bune, dar şi-a continuat activitatea. A trebuit să renunţăm la locul de Liga 2 după doar un sezon, motivul fiind lipsa finanţării, dar vreau să le felicit pe fete pentru eforturile făcute. În acest sezon am fost la un pas să promovăm din nou în Liga 2. Perspectivele sunt foarte bune la CS Colţea, atât la echipa de fotbal feminin, cât şi la academia de juniori”, a adăugat Ciprian Jurubescu.

Încă un proces pe teme de fotbal pierdut definitiv de Administrația Coliban. Mai multe informații – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
8 zile în urmă

Pe scripcarel l au salvat de la acuzații de zeci de milioane euro și acum se …..pe ei pt niște mărunțiș.Liber la furt,pnl iști!

Back to top button