Sport

Încă un contestatar al lui Ryde. Gațu: „Și eu am vrut să-l aduc pe Ryde, dar apoi m-am felicitat că n-am făcut-o. Nu poţi să le laşi acasă pe Zamfir şi pe Chintoan”

 

Fostul președinte la Federației Române de Handbal, Cristian Gațu, a vorbit despre evoluția de până acum a echipei naționale la Campionatul Mondial din Danemarca, dar și despre greșelile făcute de selecționerul Tomas Ryde. 

„Am urmărit meciurile. Am impresia că am mai văzut filmul acesta de-a lungul anilor, cu căderile psihice ale echipei, cu abordări dezorientate ale jocurilor și cu finaluri triste. România nu a ieșit din joc pentru Jocurile Olimpice, inclusiv cu înfrângerea pe care contăm și azi, tot la meciul de calificare din optimi ajungem, cu Franța sau Brazilia. Va fi greu, dar intră și responsabilitatea lor, după trei meciuri pierdute să învingă o dată. Eu sunt încă optimist, dar nu mi-a plăcut evoluția echipei. Selecționerul are o mare problemă, nu există comunicare. Și el pare dezorientat. Nu poți să o lași acasă pe Cristina Zamfir, pe Chintoan, un pivot extraordinar. E pur și simplu lipsă de experiență. Ce m-a deranjat la domnul Ryde, când a venit a spus: «M-am angajat să duc echipa la Jocurile Olimpice». Ieri a spus că «o echipă se formează în timp… nu aveți programe pe termen lung». Așa a spus-o și Vestergaard când a venit la Oltchim: «Câștigăm Cupa Campionilor»… iar apoi «Cupa Campionilor se câștigă după patru ani». Și eu am vrut să-l aduc pe Ryde, dar apoi m-am felicitat că n-am făcut-o”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button