Sport

Încă un ANTRENOR ROMÂN în fotbalul saudit?!…

 

În prima ligă de fotbal din Arabia Saudită mai sunt două etape de disputat din actualul sezon, dar cluburile au început să-și facă strategia pentru cel ce urmează.

Prin urmare, Ohod Club, „lanterna roșie”, practic retrogradată în eșalonul secund, dorește să-l angajeze pe antrenorul român Claudiu Niculescu, după cum a informat Fanatik.ro. El a fost chemat, deja, la negocieri, după cum a relatat sursa citată, fiind propus de… Mircea Rednic (probabil că nu a uitat cum a fost numit la FC Dinamo și a dorit să se revanșeze). În cazul în care va fi instalat „principal”, obiectivul său va fi, indiscutabil, promovarea în 2020.

La Ohod a activat, o vreme, și antrenorul Aurel Țicleanu.

Actualmente, în prima ligă saudită profesează trei tehnicieni români: Marius Șumudică, la Al-Shabab Ryadh, brașoveanul Daniel Isăilă, la Al-Hazm (despre care puteți afla mai multe amănunte, aici: Daniel Isăilă, scurtă VACANŢĂ ÎN BRAŞOV: „Fotbalul din Arabia Saudită a ajuns la un nivel incredibil”!) și Ciprian Panait, la Al-Batin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare