Sport

Încă o voce ÎN APĂRAREA SORINEI TÂRCĂ ȘI LAUREI CHIPER. „Alte răspunsuri nu vom primi”!

 
Și Bogdan Voina (foto), fiul celebrului Radu Voina – care a fost și selecționer al reprezentativei de handbal feminin a României, i-a luat în colimator pe antrenorul „tricolorelor”, Tomas Ryde, și pe președintele FRH, Alexandru Dedu, pentru faptul că Sorina Târcă, de la Corona Brașov, și Laura Chiper, actuală Moisă, n-au fost convocate în lotul de 18 pentru Mondialul de la Kumamoto, programat în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie a.c.

Pe pagina sa de Facebook, fostul handbalist „tricolor” a scris: „Se apropie Mondialul de handbal din Japonia, iar Naționala noastră va merge acolo fără două dintre cele mai bune jucătoare ale Ligii Naționale pe posturile respective: interul stânga Sorina Târcă, cea mai bună marcatoare din campionat, și Laura Chiper, extrema dreaptă de la CSM București. De ce fără ele? Nimeni nu-și explică. Selecționerul spune că handbalul modern se axează pe apărare și că avem destule variante în atac. Chiar și asa, cum poți să lași acasă golgheterul României? Foarte probabil să fie o premieră. Iar Chiper a fost scoasă din schemă de convocarea lui Seraficeanu, deși extrema CSM-ului a înscris de două ori mai multe goluri în campionat și a impresionat în acest debut de sezon pentru noua sa echipă”.

Apoi, ca iubitor de handbal, Bogdan Ionescu a pus punctul pe „i”: „De ce pare că ni se ascunde ceva și noi trebuie să ne prefacem că totul e în regulă? E chiar atât de greu să facem lucrurile bine, ca să fim împăcați, indiferent de rezultat?”, subliniind că „alte răspunsuri nu vom primi din partea celor care conduc handbalul românesc. Filozoful care-și caută mereu cuvintele ne spune în față că selecția nu este subiect de dezbatere publică, iar prin spate ordonă către subalternii lui că nu mai vrea să audă de numele X sau numele Y la echipa națională. Dacă selecția nu este o dezbatere națională, atunci înseamnă ca nici echipa nu e una națională, nu? Asta vreți să ne transmiteți? Echipa națională e a noastră, a tuturor românilor, și avem dreptul să trăim intens legat de tot ce se întâmplă în jurul ei. Suntem parte din poveste”.

CITEȘTE ȘI: De la Sorina Târcă, la Ionuț Radu / Unii cu viitorul, alți…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare