Sport

Încă o PLECARE ȘOC de la FCSB!!! Alte informații interesante…

 

Intervenind la Digi Sport, Gigi Becali, patronul FCSB, a mărturisit în această seară că încă nu a găsit antrenor – detalii, aici: ȘOC LA FCSB. Ce antrenor (re)vine?!… UPDATE. De ce Toni Conceicao a făcut un pas în spate?!…

De asemenea, Becali a relatat că Mihai Stoica (foto) l-a anunțat că pleacă din funcția de team-manager, cu o zi înainte acesta precizând că are și o serie de probleme familale, iar fotbalul nu mai este pe primul plan.

Gigi Becali a menționat că „Meme” va fi în continuare prietenul său, punctând că-l va aștepta peste o lună, pentru a-i da și lui prima de calificare în grupele Europa League.

Altfel, Becali a punctat că s-a perfectat un schimb Bălașa – Tiago Ferreira, portughezul din apărarea Craiovei ajungând la FCSB.

„Roș-albaștrii” discută și eventuala înregimentare a fundașului ucrainean Yevhen Khacheridi, fost la Dinamo Kiev și PAOK Salonic. În acest sens, Gigi Becali a subliniat că l-a consultat și pe Mircea Lucescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare