Sport

Încă o plecare importantă de la SR Brașov

Încă o plecare importantă de la SR Brașov.

După ce antrenorul Rareș Forika a acceptat oferta de a-i (re)deveni secund lui Călin Moldovan la CSM Focșani, în Liga 2 – Detalii, AICI, de la SR Brașov a făcut un pas în spate și managerul Horia Popa.

Încă o plecare importantă de la SR Brașov

Horia Popa a explicat de ce a fost nevoit să facă acest lucru: „În această scurtă perioadă am pus în slujba clubului toată energia, entuziasmul și încrederea mea. Din păcate, trebuie să renunț deoarece multiplele situații de rezolvat în club, cumulate cu afacerile pe care le am acum în desfășurare, îmi provoacă un program mult prea incărcat. Îmi este imposibil să duc acest ritm pe termen lung, așa că prefer să fac un pas în spate acum. Chiar dacă – din punct de vedere sportiv – clubul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, din punct de vedere managerial suntem pe un drum bun. Țin să mentionez că rezultatele din retur au fost unele chiar bune. Cu 5 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri nu am fi stat rău în clasament, dacă aveam un tur de campionat cel puțin la fel. Din păcate, nu a fost de ajuns ca să ne salvăm sportiv… Voi fi în continuare alături de acest club, dar nu din poziția de manager”.

Încă o plecare importantă de la SR Brașov

Apoi, Horia Popa a precizat pentru fanii echipei SR Brașov: „La momentul acesta se lucrează la bugetul pentru sezonul viitor, în timp ce amortizăm din plațile sezonului trecut. Avem o baza mai sănătoasă pe care clubul poate crește”.

Reunirea lotului celor de la SR Brașov va avea loc luni, 15 iulie.

În mod normal, în stagiunea 2024-2025, formația suporterilor stegari va juca în Liga 4 Brașov. Există, însă, și posibilitatea de a continua în al treilea eșalon al fotbalului românesc, dacă nu vor fi suficiente echipe la startul competiției, iar SR Brașov va fi invitată să participe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button