Sport

Încă o noutate la Grand Fitness! Cursuri de balet!

 

De săptămâna viitoare, la Grand Fitness sunt programate și cursuri de balet clasic, destinate atât adulților cât și copiilor (clase combinate), instructor fiind Matei Rada, balerin profesionist la Opera Brașov.

La 10 ani, Matei Rada a deprins tainele baletului cu o profesoară din Rusia: „Am plecat la prima oră cu lacrimi în ochi, forțat de mamă. Am fost, însă, fermecat de cum am intrat în sală. Mirosul de lemn dat cu sacâz a fost pătrunzător…”.

O perioadă a studiat la Liceul de coregrafie din București, după care a revenit la Brașov, definitivându-și studiile la Colegiul „Andrei Șaguna”. Apoi a plecat la Cluj, lucrând la Opera de acolo. Din octombrie 2015 s-a reîntors în orașul de la poalele Tâmpei.

La Grand Fitness, cursurile de balet au loc în fiecare marți și joi de la ora 19.00. În continuarea acestora, de la ora 20.00, Matei Rada va ține cursuri de pilates.

Grand Fitness te asteaptă, săptămânal, cu peste 100 clase de aerobic și antrenamente de autoapărare. Îți prezintă unele dintre cele mai în trend exerciții. Adaugă mereu mișcări noi în programul tău de antrenament. Regulile nostre, rezultatele tale!

Informatii suplimentare la receptia Centrului Grand Fitness, tel: 0756.161500 / 0268.545868. www.grand-fitness.ro; Bd. 13 Decembrie nr. 96.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare