Sport

Încă o echipă se dorește a fi URMAȘA FC Brașov!!!… Ce spun Szakal Andras și Paul Enache despre acest proiect?!…

 

Consilierul județean Szakal Andras (UDMR) vrea să înființeze o nouă echipă de fotbal în Brașov, făcând publică propunerea în ședința CJ de la începutul săptămânii.

„Cred că ar trebui înființată o secție de fotbal la CS Țara Bârsei (club susținut financiar de Consiliul Județean – n.r.), care ar putea fi susținută și de Primăria Brașov, ca urmaș al FC Brașov. Propun înființarea unei comisii care să se ocupe de acest proiect”, a declarat Szakal, potrivit brasovmetropolitan.ro.

„Voi sta de vorbă cu primarul Brașovului despre acest subiect. Știu că și Paul Enache este interesat de proiect și ar putea face parte din această comisie”, a răspuns Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, în timpul ședinței de plen, potrivit sursei citate.

Contactat pe această temă, Paul Enache, care a fost manager general la FC Brașov și în turul sezonului trecut din Liga 2, ne-a relatat că, din informațiile sale, echipa nou-înființată despre care face vorbire Szakal Andras ar trebui înscrisă în Liga 5, punctând: „Eu nu mă bag la așa ceva, este timp pierdut”.

Potrivit surselor noastre, Primăria pare mai degrabă tentată de a se asocia cu AS „SR” Brașov, formația suporterilor „stegari”, unde Vasile Dochița este președinte, sau cu Colțea 1920, club condus de Ciprian Jurubescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button